Pages

Saturday, September 14, 2013

Time After Time

Feeling so alone when you were on crowded is suck. Being with new people, new society that so diff with yours . I’m on a country which have two seasons but yet I’m feeling have four season instead. Not in the real meaning..

Spring ain’t come closer. The moment I wait for, the moment I love the most. Spring is when I’m feeling home. Spending time with all of my lovely people. Family, friends. Hang out doing anything absurd and tired and go home and do it all again tomorrow. Recharge my spirit, motivation to survive and notes every single joy with em. I’m done being forever miss you. Spring is hometown.

Summer is when I woke up on Friday. Imagine I have to go to the last class of my schedule and yeaaaaah tomorrow is weekend.  Summer is sunshine. Sunshine is your voice. It’s not your face anymore since I can’t see you at all haha sometimes I just imagine how if I have super power that can see through 920 km aways LOL. Have no idea, just feelin so loved when someone who always in my mind (okay I’m lying, not always but almost)  and I know... that he just think of me. Summer is when my phone beep notify your message. Summer is when my cell phone just ring and your name on the screen. My summer just simple as that way.

Autumn drag me turning blue. I really hate to have a fight, makes me so insecure. Tryin so hard to focus and get busy all the time just to forget about you but still waiting for your message. Don’t know what to do to fix uncomfortable between us. Just sit in my bed, looking to the sky and can’t stop wondering what are you looking for there? Are we looking for the same moon? Do you feel the way I do? It just because the distance, baby. We are fine….


Winter is waiting. Waiting for autumn, for come home. It’s cold, but I have sweater to protect me-our plan that keep me patiently waiting. I’ll make sure to keep this distance and will say I love you even when you’re not listening. Wish you keep waiting to take me, we waiting to save what we have.

photography Annisa Pratiwi, visit her blog for more nice pictures she shoot
outfit handmade black brookat | pastel skirt DETAILS | diamond silver neklace SOPHIE'S

Tuesday, July 30, 2013

Countdown; 902km away

Pertama, postingan ini cuma curhatan pribadi dan self note aja, jika ada kesamaan karakter atau keadaan harap maklum adanya...

Seiring berjalannya waktu, hiruk pikuk tes masuk perguruan tinggi pun mulai mereda. Akun twitter info SNMPTN mulai jarang ada di timeline. Sekarang diganti sama mereka-mereka yang sempet vakum nge-tweet karna fokus belajar SBMPTN (baca: tes tulis). Dan… pertanyaan yang kalimatnya ga jauh-jauh dari “Keterima dimana? Ambil prodi apa?” mulai bikin sesek seisi timeline. Balada lulusan tahun 2013. Huft.

Berhubung Tuhan emang dasarnya baik banget ke aku, Alhamdulillah Sherly dikasih lulus di penyaringan pertama, SNMPTN undangan. Iya, itu jalur paling awal yang ga pake tes gapake bayar pula. Tinggal kirim rapot dan ini itu, pilih universitas berikut prodinya, berdoa. Sudah. Ada yang bilang anak undangan itu anak yang pinter soalnya berdasar rapot 3 tahun yang pasti bakal ketahuan jelas kalo dia ga konsisten jaga nilai rapotnya, dan juga, mereka yang menuai hasil dari kerja keras ga buang-buang waktu selama 3 tahun di SMA. Tapi, ada salah satu temen, fyi dia anak undangan, bilang gini “Lo ngerasa ga sih kita ini cuma beruntung doang? Gapake tes cuma kasih rapot. Bisa ajalah itu rapot nilai hasil katrolan guru-guru atau mungkin panitianya lagi miss apa gitu terus kita dilolosin. Duh pokonya anak undangan mah cuma modal beruntung doang”.  Tarik napas, mikir.

Jujur, aku salut banget sama mereka pejuang SBMPTN dan ujian-ujian masuk. Karna kalo semisal aku yang ada di posisi mereka, ga lolos SNMPTN, terus kudu tetep kuat disamping masih kudu ngoyo belajar… gatau deh. Bayangin aja uda berat. Itu kenapa tadi aku bilang Tuhan itu baik banget sama Sherly. Karna mungkin Tuhan tahu, aku gabisa (dalam berbagai faktor). Mungkin Tuhan tahu, kerja kerasku cukup 3 tahun itu aja. Mungkin Tuhan pengennya ngeliat orang tuaku seneng saat itu juga, gamau bebanin mereka. Dan yang pasti Tuhan tahu dimana aku seharusnya berada. Jadi, bukan berarti Tuhan itu ga baik sama kalian yang ga lolos jalur SNMPTN. Kalian dikasih kesempatan buat nunjukin kalo kalian itu asli pinter parah! Yang intinya sama aja, Tuhan tau dimana kita seharusnya berada.
Oke selese urusan jalur masuk. Semoga ga ada lagi yang nanya-nanya atau judging sebelah mata. Apapun itu, sama aja kalo buat aku.

Masih suasana Ramadhan yang tinggal menghitung hari aja buat Lebaran. And it means, countdown juga buat aku dan temen-temen yang punya studi di luar kota buat ninggalin hometown tercinta. Rada berasa aneh sih, ninggalin rumah pas masih euphoria Hari Raya, dimana biasanya duduk-duduk cantik keluarga lengkap, banyak kunjung-kunjung dan dikunjungi, nyemilin nastar sama kastengel… dirumah. Well, ini harga yang kudu dibayar.

Ada yang bilang kuliah enakan di kota sendiri aja. Tapi ga sedikit juga yang bilang enakan ke luar kota. Suasana baru, temen baru, syukur kalo kotanya lebih maju dan kece, gak melulu temenan sama yang itu ituuuuu aja, bisa ngemall sepuasnya, ngerasain jadi anak kos, gaperlu perang dingin sama orang tua, dst dsb dll. Yang dibayangin selalu enaknya mulu, manusia. Aku juga awalnya gitu. But then, semakin mendekati hari keberangkatan semakin rasanya berat ninggalin semua yang ada disini. Rasanya yang enak-enak tadi jadi ga berarti lagi kalo orang-orangnya bukan yang sekarang ada disini *halah*. Ya keluarga, ya temen-temen. Temen deket dan temen yang amat sangat sangat deket (hihi). Mungkin ini saatnya buat menjunjung tinggi quote “Butuh jarak untuk bisa benar-benar saling melihat”. Mamam.

Banyak mention, BBM, line yang ngajakin kumpul sebelom aku balik Jakarta. Ehem bukannya sombong, tapi serius bukannya famous, mereka Cuma minta ditraktir buka puasa bekedok perpisahan aja. Sedikit banyak ada syukur yang berdesir. Eh ternyata banyak juga yang mau sayangin aku. Duh terharu yes. Kira-kira nemuin yang model begini ga ya nanti disana? Yang ngerasa kehilangan kalo akunya pergi, yang ngerasa perlu sedikit lebih lama ngobrol sama-sama, yang bakal kangen tingkahku yang lebih banyak gak bangetnya daripada asiknya. Oke, makin mellow.


And now, time’s killing me slowly….

I’ve gotten so used to not being able to see them everyday, so used to it that I can cope and go through just fine without them here. I can be alone or with nu' friends and I would be happy. I promise, I try and stay strong everyday, I mean that’s what I’ve been doing for all this while but I’m going to see a happy couple together. It sucks, it sucks so much that I can’t hug, see, just simply be with the people I love the most but this is a decision that we both made and I don’t regret it. I don’t wish I was with someone here, and I don’t blame the distance; distance was how we found each other and distance will never separate us emotionally. It just number.
But still, I’ll miss them a little….
A little too much.. A little too often..  A little more everyday...
Oke cukup, semoga selalu bisa kangen dan dikangenin.

Masih Jember ;xoxo

Saturday, July 13, 2013

Hi, buddies! We all in Ramadhan right now so, let me say Happy fasting, Ramadhan kareem J May we all passed a month(4 weeks/30 days/720 hours/43200 minutes/2592000 seconds) full of blessing. Amin

I’ve been home about a week and still have a tight date with my pillow (for the rest of my time). But yet I can’t be so relaxe because I have a lot task about orientation. Let skip this topic.
Actually, I don’t know what I supposed to post because I have any fashion stuff to tell. Yes, I loved being randomly pick my outfits since I’ve spent my time in Jakarta. A lot of people- cute boys and gorgeous girls. From sabang to merauke. That’s really from sabang to merauke. Fyi, in my dormitory, there’s Medan gurl and Padang’s beside her. So guess what? Now I know how to speak a little convo in Rumah Makan Padang and get an extra meals hahaha thank you friend.
Three weeks passed pre-college program makes me realized that being there I must try hard and give my best. Not because there are a lot lot lot great and powerful and very very coooooll people (yes but its once of reason)  its because I won’t waste this great opportunity. I am blessed.  And I don’t wanna give a shit.
I remember how beautiful God shephered me to this gift. And how many people are falling down and try so hard to get this. I still remember how I surprised when I see my university. Okay call me a plebeian call me weird but UI its about really really huge.. awesome… gorgeous. Rebel! *I do jawdrops manytime* I love being there <333
My parents told me A to Z about living far from house. May Allah always safe me.  Here, I am, 153 cm girl, start college life that will be very complicated (and beautiful I hope so). I don’t know what will I post to this blog sooner or later. Maybe still about fashion, or will be returning to political? Or just blabbering? OR maybe this page will be expired?  Haven’t decide yet.  But hopefully it will be better.  Sometimes I am  overthinking and feeling not good enough. Can I passed this? Can I do that? But then my past tell me I’ve passed this story. I already passed a big fight (one of fight in my life). I'm not quitter. I won't quit. Even if that means I'm the only one fighting.

Pain, homesick, crisis, task, and others stress I will face… Bismillah. And you, who have same role with me, let’s share. Together we can :D 

Friday, May 31, 2013

Graduation Party

Finally! I’m on the last journey of my  amazing high school wuhuuu yihaaaaaa cihaaaaaay. This goes too fast. I am avowed graduate at 24th of May and you know what? Also accepted in SNMPTN program …. Communication Department….  Faculty of Social and Politic…. at University of Indonesia. Oh God this is so big big big gift for me *cry me a river*. And wait… it means I have officially checked my FIRST wish list on my birthday cause it's happening! Check for sure.
Well, I can’t describe how lucky I am and how I feel about that. In case, I’m so blithe to look my parents proudly crying. They are happy of me :p

In this post I will tell you about my spectacular graduation party, my sweet prom night which held at night on 24th of May. That was so emotion and amazing at the same time. Here we go…..

The emotional one, I love you teacher <3333
Saman performance from XII Social Class, guess where I am :p

See how we work :DD
Science class crazy crew, LOL
Let the blurry pictures tell it all


The Social Republic
My class <33333
Can you see the reward? We got a million rupiah for the best average National Exam's class score. We worth it guys!
ALL the boys in my class. ALL
The Gurls

Also got an award. Yes there's my name for The Most 'unfriendly' Senior of The Year. C'mon it just face factor I think. Can't act like a babyface, it's idiot ;xoxo
Queen and King. The ordinary in usual but extraordinary on that night. Congrats!
The Fireworks


At last but not least, we had firework explosion with the last band sang I Got A Feeling by Black Eyed Pease. That tonight's gonna be a good night that tonight's gonna be a good good night . So epic! Nuff said. See you soon SMASA :))

Sunday, May 19, 2013

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/7713583/?claim=7p7s34uuxcv">Follow my blog with Bloglovin</a>